Six Month Smiles

Morgenstond, laat u weer lachen! 

Misschien bent u ook wel een van de vele volwassenen die niet tevreden is met hoe het gebit er nu uit ziet. Maar misschien denkt u daarbij dan gelijk: “zo’n beugel is toch alleen voor jonge kinderen, dat duurt jaren. Dat is niets voor mij.”

Maar gelukkig is de werkelijkheid anders!

Vanaf vandaag hoeft u uw gebit niet langer te verbergen als u praat, glimlacht of spontaan en uitbundig lacht! Want met de unieke ‘Six Month Smiles’ methode uit Amerika is het voor volwassenen met een volgroeid gebit nu echt mogelijk om binnen zes maanden een standcorrectie van tanden en kiezen te verzorgen.

Geen opvallende beugel maar een bescheiden ogende die uw tanden of kiezen binnen enkele maanden het uiterlijk geven dat uw zelf voor ogen heeft. Die perfecte glimlach maakt u zelfverzekerder en blijer.

De glimlach van de sterren is NU ook binnen uw handbereik! Natuurlijk kan deze behandeling worden afgesloten met een geheel of gedeeltelijk bleken van het gebit. Zo zijn er tijdens de behandeling diverse schoonmaak en standcontroles. Zodat ook u binnen enkele maanden de glimlach heeft die bij uw levenstijl past.

De perfecte glimlach!

Zo simpel is het, wilt u meer weten?

Bel dan even naar 070 393 9335

Welkom bij Morgenstond, uw tandarts op de hoek!