OVERSTAPPEN

Natuurlijk kan het voorkomen dat u een nieuwe tandarts zoekt. Dat kan verschillende redenen hebben en misschien loopt u al langer met de gedachten. Na de verhuizing is uw ‘oude’ tandarts best wel ver weg of voelt u zich steeds meer een ‘nummer’ bij uw huidige tandarts met zijn meerstoelen-praktijk.

Overstappen naar Morgenstond is dan een heel goede optie, vakkundige tandartsen, de modernste apparatuur en lekker dichtbij. Zeg maar gerust de tandarts op de hoek! Wat hebben wij dan van u nodig?

Maak gebruik van onderstaand overstapformulier om over te stappen.

Volledige naam

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum

E-mail adres

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

(Optioneel) Eventuele vragen / Reden overstap

Hierbij ga ik akkoord met de gegevens die verzonden worden met dit formulier en geef ik aan dat ik wil overstappen van mijn huidige praktijk naar Tandarts Morgenstond. Bovendien verklaar ik dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld en ga ik akkoord met de Privacyverklaring, cookies en disclaimer.Let op: In verband met de nieuwe privacywetgeving dient u zelf uw patientendossier op te vragen bij uw huidige tandarts en deze te versturen naar ons.

AFSPRAAK MAKEN

Bel ons voor een afspraak:

T: 070 393 9335
E: info@thc-morgenstond.nl

Sir Winston Churchilllaan 490
2285 ST Rijswijk
Zuid-Holland, Nederland

Openingstijden

Let op: Wij zijn gesloten van 24 december tot 4 januari. Voor spoedgevallen kunnen patiënten contact opnemen met de spoedgevallendienst.
Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten